13/6/08

26 de juliol, Cabaret Performance

"L’acció més descarada pot passar en qualsevol lloc, en qualsevol moment i detenir-se de qualsevol manera. Aquesta nit presentem Cabaret Pedrolo, un delirant espectacle de La Quadra Màgica basat en els textos Homes i No, de Manuel Pedrolo. No vinguis sola, que potser et ballaràs de riure!"
____________________________________________________________

Cabaret Pedrolo
La Quadra Màgica

Actors i públic realitzen una sessió d'espiritisme per invocar esperits del més enllà. Sota la direcció del Dr. Bernardo García apareixen els esperits de Hitler, Stalin i el President Tarradellas. Quan els personatges recuperen el control ve la venjança contra el doctor... Mòbils en marxa, Chartreuse per tothom, improvisació, teatre-fòrum i un desenllaç sorprenent.

CABARET PEDROLO ha estat qualificat d'una festa pels sentits. És tracta d'un espectacle dinàmic i participatiu on el públic es sent a dintre del que fan els actors de La Quadra. La companyia s'ha inspirat en el text Homes i No, de Manuel de Pedrolo (escrit l'any 1957) per reflexionar amb ironia i molt d'humor sobre els éssers humans i les nostres limitacions.

Gaudeix d'un espectacle que porta 18 mesos a la cartellera de Barcelona, vist també a Madrid, recolzat per Carles Padrissa (Director de La Fura dels Baus), Hermann Bonnin (Director de l'Espai Brossa), el Cabaret elèctric d'ICAT FM, COM Ràdio, BTV, El Punt Diari i aclamat pel públic i la crítica que l'han vist en directe.


___________________________

No hay comentarios: