13/6/08

Cabaret per la salvació!

"Des de l’associació Kat!, Kultura Art i Transgressió, demanem la tornada immediata del Cabaret als escenaris: necessitem retrobar-nos amb aquest gènere, que combina a la perfecció i sense complexos teatre, música, dansa, erotisme, poesia i arts parateatrals."
____________________________________________________


Ens atrau el cabaret, ens sedueixen les seves maneres perquè el seu secret rau en la perfecta combinació de diferents disciplines escèniques, la relació directa amb el públic i la frescor de l’engranatge. I perquè si, perquè ens ve de gust explorar amb vosaltres la nostra part més lúdica, refrescant i nocturna. I volem pa, cuixa, pit i espectacle.

Aquesta petita mostra d’espectacles de petit format inscrits en la tradició del cabaret per a públic adult, ens dominarà els sentits a la Plaça de l’Escorxador durant tres dissabtes a la nit (a partir de les 00:00h):


• 26 de juliol, Cabaret Performance:
l’acció més descarada pot passar en qualsevol lloc, en qualsevol moment i detenir-se de qualsevol manera. Aquesta nit presentem Cabaret Pedrolo, un delirant espectacle de La Quadra Màgica basat en els textos Homes i No, de Manuel Pedrolo. No vinguis sola, que potser et ballaràs de riure!


• 2 d’agost, Cabaret Queer: rar, estrany, tort! Els artistes et desafien a jugar amb els gèneres: mascle, femella, drag queen / king, cyborg, asexuat... No temis i vine a explorar el teu cantó voyeur, perquè la bellíssima Gina Burdel et presentarà PornoJet, una intervenció de Corpus Deleicti i la perfecta Martina Dry. I ballaràs amb l’electroclash més queer de Barcelona: Exóticopop.



• 9 d’agost, Cabaret Clown:

aquesta nit prenem un còctel que barreja domini escènic, humor àcid i la tendresa del pallasso. A Tarragona arriben Las Pestañas! Pressionades a actuar juntes per Jango Edwards, Zsa-Zsa Rina i Bou-Bou Bidú, les artistes de cabaret, s’odien. Molt. Molt!
__________________________________________
Tots els espectacles són gratuïts. I per tots els cabareterus que vinguin a veure’ns, cada nit, degustació de Chartreuse!
__________________________________________________

No hay comentarios: