13/6/08

9 d’agost, Cabaret Clown

"Aquesta nit, la darrera d'aquest cicle de cabaret, prenem un còctel que barreja domini escènic, humor àcid i la tendresa del pallasso. A Tarragona arriben Las Pestañas! Presionades a actuar juntes per Jango Edwards, Zsa-Zsa Rina y Bou-Bou Bidú, les artistes de cabaret, s’odien. Molt. Molt!"

Las Pestañas, Pati Dubois (Zurich) i Cristi Garbo (Barcelona) van trobar-se per primer cop durant el Fòrum 2004 de Barcelona, com a membres de The Fools Militia. Són grans enemigues des d’aleshores. Pressionades per Clownfish (els seus coproductors) i per Jango Edwards (director de la Fools Militia), que cansats de provar infinites opcions no veien la manera d’acabar amb tant d’odi, van acceptar de mala gana de treballar juntes i sota la supervisió de la Txus Martínez (des d’aleshores la seva soferta directora).


Aviat cadascuna va trobar un alter ego amb el que poder alliberar les seves gràcies artístiques: Zsa-Zsa Rina i Bou-Bou Bidú, artistes de cabaret.
Física i culturalment oposades, les seves personalitats eren com la nit i el dia, com el yin i el yan, com “el tocino y la velocidad”, amb la qual cosa, la seva col·laboració va ser un complert desastre des del començament, fins al punt en que la nit de l’estrena, una d’elles va matar a l’altra en finalitzar el primer sketch. Pum! Així, tal com us ho expliquem. Com va continuar el show, després d’això? Ho haureu de veure!
Espectacle no recomanat per ser visionat per públics seriosos, així que et convidem a un xarrup de Chartreuse

No hay comentarios: